Friday, January 30, 2009

Rihanna - Hatin' On the Floor feat The Dream


This unreleased song is leftover from the Good Girl Gone Bad(Reloaded)
click here to download 'Hatin' On The Floor'




Highly Recommended!!

Justin Timberlake-Bigger Than The World


The very new single that leak from his new album,produced by Timbaland and Rob Knox .will be out this year,so check this out...click here to download 'Bigger Than The World'

Dato'Siti Nurhaliza - Lentera Timur


1.Di Kayangan Kita
2.Bintang Malam
3.Cinta Ini
4.Ada Masa Mata
5.Bulan Yang Mesra
6.Seloka Budi
7.Rasa Antara Kita
8.Senyum Minang Manis
9.Joget Mananti Kasih
10.Jelmakanlah Ayu Mu

Wednesday, January 28, 2009

Padi - Terluka


Lagu dari Album 'Tak Hanya Diam" dowload click Terluka

Daniel Powter - Love You Lately


download click Love You Lately

Oasis


The Shock Of Lightning muaturun/download click on title

Sunday, January 25, 2009

d'Masive - Merindukanmu


Juz another typical indonesian song.Download

Samson - Hening


Lagu terbaru dari Samson,ditangga ke 8 dalam Carta MTV Ampuh Indonesia,lagu ni mempunyai kesinambungan dari lagu Kenangan Terindah dari segi melodinya.Saya br dua kali dengar ni boleh tahan la...sure hit nnt ni Click untuk muaturun

Beyonce Artwork





These are some of the artworks of Beyonce for u to copy and paste into your ipod

Britney Spears - Circus


Anybody here would like to see Britney doing some juggling in Circus,click here then..

Kanye West feat T-Pain - Heartless


Top 10 in iTunes Top Song Chart..Click here

Shontelle - T-Shirt


This is the 'new T-Shirt' from Shontelle,anybody would like to try it on?Just click here

Pink - So What


For those who dont have this song yet,this for you guys...Click Here to Download

The Killers - Human


Click here to Download

Friday, January 23, 2009

MetroStation - Seventeen Forever


Click Here To Enjoy To dis Song

Ne-Yo - Mad


After Closer and Miss Independent this is 3rd single from his "Year Of The Gentlemen" CD.click to listen/enjoy

Lady Gaga - Eh Eh (Nothing Else I Can Say)


Click Here To Enjoy her song

The Fray - You Found Me


Click Here

Rihanna feat Chris Brown - Umbrella/Cinderella


This is a remix songs feat Chris Brown.The song or melody is the same but check out the lyrics guys .Click here to enjoy.

Andra and The BackBone - Hitamku


Antara lagu yang best dalam Album Season 2 mereka ini.nak tahu betul ke sedap?
Click la macam biasa

Syura-Deja Vu


Lagi sorang penyanyi yang ada lagu title Deja Vu selepas Beyonce.
Adakah lagunya pun sama mcm lagu Deja Vu Beyonce?
Click sini lah kalau nak tahu....

Thursday, January 22, 2009

Akon feat Colby O'Donis & Kardinal Ofishall - Beautiful


Lagu ini adalah single kedua selepas Right Na na na..I recommend lagu ni untuk korang dengar

Click sini klau nak dengar

Nadia AF - Histeria


Lagu ini adalah lagu tema filem 'Histeria'.I give 3 star je lah

Histeria click disini

Duffy-Rain On You Parade


Lagu ini yang terbaru dari Duffy.Ianya sudah mulai popular di Eropah

Rain On Your Parade

Ajai


Bisikan Asmara

Lagu ni pada saya best walaupun ianya taklah sepopular mana,Ajai menyampaikannya dengan gayanya sendiri dan feel yang sampai kepada audien.Tahniah Ajai.

Nadia - Salam Untuk Kekasih


Penyanyi ini berasal dari Sabah,album beliau terbit pada tahun 1995.Salam Untuk Kekasih ini adalah lagu hit beliau.album diterbitkan oleh Sony Music.download klik tajuk lagu.

Nabila-x Ray


Download

Steelheart


She's Gone

Lagu ini amat popular dikalangan remaja yang mengunjungi pusat2 hiburan diseluruh negara.Kebanyakan live band selalu mempersembahkan lagu ini contohnya kumpulan NRG

Lagu Baru Kelly Clarkson


Album terbaru Kelly Clarkson 'All I ever Wanted' dengan single pertama 'My Life Would Suck Without You'
Album ini akan ada di pasaran Mac 2009

Wednesday, January 21, 2009

Koleksi Lagu Lagu Zainal Abidin


Zainal Abidin seorang pemuzik serta penyanyi yang disegani bukan saja ditanahair malah serantau Asia khususnya di Jepun.Menghidangkan genre world music dalam album2nya seperti Zainal Abidin (Hijau) 1991,disusuli dengan Gamal pada tahun 1993.Pada 1995 dengan Terang...Sang dan yang terbaru Puteri.
Berikut adalah beberapa lagu petikan dari album2 beliau

1.Orak Arek
2.Manis
3.Gaia
4.Pantun
5.Puteri
6.Ikhlas Tapi Jauh bersama Artis R.A.P
7.Hijau
8.Ceritera

Aditya - Be Mine


Lagu ini indon mari penyanyinya Aditya lagu tajuk mat saleh tapi lirikya melayu campur sikit2 orang putih(biasalah lagu indon).Apapun lagu ini berentak acoustic rnb dan sedap didengar waktu malam atau driving sorang dalam keta diwaktu malam juga

Aditya - Be Mine

David Archuleta-Crush


Finalis American Idol musim yg lepas ini tampil dengan single terbarunya yang berjudul "Crush"

Saya bg 5 bintang untuk lagu ini